U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze danseressen


Onze dansgroep was oorspronkelijk een onderdeel van stichting MIK Vught. Toen door bezuinigingen op cultuur MIK failliet ging, had de dansgroep geen onderkomen meer en dreigde daarmee het einde voor hen. Het bestuur van Theatergroep Spring reageerde kordaat, zocht naar mogelijkheden, berekende de financiële consequenties en nam de beslissing. Vanaf 1 januari 2016 is de dansgroep de theatergroep komen versterken. Door deze samenvoeging is Theatergroep Spring eigenlijk een Theaterdansgroep Spring geworden. Samen zorgen wij voor mooie, aantrekkelijke, humoristische en emotionele voorstellingen.

Danseressen en spelers van Theatergroep Spring laten zien dat ze tot heel veel in staat zijn na veel repeteren in een speciaal op hun lijf geschreven theaterstuk.

Kortom, Theatergroep Spring is meer dan theater alleen!
 
 

Dit is Spring.

THEATERGROEP SPRING

Al 30 jaar een begrip in de regio, we werken jaarlijks toe naar mooie voorstellingen.

 

VRIENDEN VAN SPRING

Meld jij je ook aan als sponsor of "Vriend van Spring"? Aangezien sponsor- en subsidiemogelijkheden aan het afnemen zijn, zijn we op zoek naar sponsoren en "Vrienden van Spring". Interesse? Neem dan contact met ons op.

 

VACATURES

Neem contact op met ons om vrijwilliger te worden. Er staat een vacature open. We zijn opzoek naar een enthousiaste:

 

  • secretaresse

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze danseressen

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?