U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vrijwilligers voor diverse taken


Werken met en voor Theatergroep Spring is uitdagend en uiterst leerzaam. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Iets voor jou? Wij horen het graag!

Hier staan alle fantastische vrijwilligers van Theatergroep Spring die de voorstellingen elk jaar mogelijk maken. Zonder hen was dit nooit een succes geworden.

 

 

Dit is Spring.

THEATERGROEP SPRING

Al 30 jaar een begrip in de regio, we werken jaarlijks toe naar mooie voorstellingen.

 

VRIENDEN VAN SPRING

Meld jij je ook aan als sponsor of "Vriend van Spring"? Aangezien sponsor- en subsidiemogelijkheden aan het afnemen zijn, zijn we op zoek naar sponsoren en "Vrienden van Spring". Interesse? Neem dan contact met ons op.

 

VACATURES

Neem contact op met ons om vrijwilliger te worden. Er staat een vacature open. We zijn opzoek naar een enthousiaste:

 

  • secretaresse

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze vrijwilligers

Theatergroep Spring zou geen enkele bestaansrecht hebben zonder de inzet van onze vrijwilligers. Het bestuur zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en zorgt voor een sluitende begroting. Ook onze vrijwillegers van de regie, decors, kledingontwerp, grime & kap, techniek en alle handjes, bij repetities en optredens, werken met hun hart en halen voldoening uit het uiteindelijke resultaat. 

Regisseurs en productie

Kleding

Licht, geluid en fotografie

Haar, grime en decor

Bestuur

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?